Družinska poraba pod nadzorom!

Družinska poraba pod nadzorom!

Obstaja veliko načinov oz. poti, s katerimi lahko dodatno prihraniš, kot je aktiviranje e-Računa za plačevanje položnic z nižjo provizijo, na štajerskem koncu pa lahko v Europarku plačuješ celo brez provizije.

Prihraniš lahko tudi z brezplačnimi klici med vsemi družinskimi člani, ne glede na to če  kličeš iz mobilnega na stacionarni telefon ali obratno.

Da bo poraba še preglednejša, je tu naš Moj račun, v katerega je registriran že skoraj vsak drugi Amisov naročnik in to brezplačno.

Zakaj izbrati Amis e-Račun

Zakaj izbrati Amis e-Račun!

Aktiviraj prejemanje e-Računa in s tem prihrani plačevanje provizije. Prav tako ti e-Račun omogoča dober pregled nad vsemi prejetimi računi in statusi ter brezhibno evidenco.

Postopek plačevanja je priročen in enostaven, dovolj je le nekaj klikov  v spletni banki. Ker so podatki že pred-izpolnjeni, ne prihaja do neljubih napak in tipkarskih težav.

Amis e-Račun je brezplačen, enostaven in varen.

Več o e-Računu >

Moj račun

Si že registriran v Mojem računu?

Le nekaj klikov in že boš lahko enostavno vodil  svoje naročniško razmerje, pregledoval račune in porabo, upravljal in naročal tako celotne storitve, kot dodatke.

Z registracijo pridobiš unikatno geslo, s katerim lahko dostopaš v Moj račun zgolj ti oz. tisti, ki mu zaupaš svoje geslo za boljši nadzor.

Vse na enem mestu.


Še nimaš Mojega računa? Registraj se zdaj!


Plačevanje položnic brez provizije

Če si lociran na območju podravske regije, obišči Amis poslovalnico v Europarku, kjer boš lahko plačeval Amis položnice brez provizije!

Istočasno boš lahko preizkusil vse novosti na področju naših storitev in se tako preverjeno odločil za posodobitev svojega naročniškega paketa.


Produkcija: ZADRGA