Vedno tukaj

Vedno tukaj

Želiš dobiti strokovne, kakovostne ter zate pomembne informacije čim prej? Pravilno.

V Amisu smo naredili vse, da se ti lahko čim bolj približamo in priskočimo na pomoč z nasvetom ali informacijo ali namigom. V tem smo zelo dobri, zato upamo, da bomo tudi zate opravili nalogo odlično.

Že veš, da lahko stopiš v stik z nami na več načinov? Preberi spodaj.

Amisov klicni center na 080 20 10

Za vse informacije v zvezi s ponudbo, naročniškim razmerjem, storitvami, tehnično pomočjo in podporo naročnikom je na voljo brezplačna telefonska številka 080 20 10, na kateri strokovno usposobljeni svetovalci poskrbijo za odgovor na vsako vprašanje.

Komunikacija in odzivni čas sta ključnega pomena, zato je klicni center brezplačno dosegljiv 24 ur na dan, vse dni v letu, z visokimi standardi odzivnosti in komunikacijskih veščin.

»Odgovori Amisovih svetovalcev so suvereni, odziv je hiter,« pravijo na Zvezi potrošnikov Slovenije, ki je oktobra 2012 ponovno vzela pod drobnogled klicne centre mobilnih operaterjev in ponudnikov interneta. To sta le dva izmed kriterijev, ki sta Amis po kakovosti uvrstila v sam vrh klicnih centrov.

Prodajna mesta

Amis ima razvito tudi široko mrežo, skupaj preko 25 prodajnih mest po vsej Sloveniji, ki jih lahko obiščeš in pridobiš  vse želene informacije o Amisovih storitvah in ponudbi ter tudi skleneš naročniško razmerje.

V mariborskem nakupovalnem središču Europark lahko obiščeš tudi prvo Amis trgovino, ki ti prinaša  pristno Amis izkušnjo. Če se odločiš za obisk prodajnega mesta ali poslovalnice, lahko povsod preizkusiš vse Amisove storitve in preveriš delovanje vrhunskih naprav s področja digitalne in mobilne televizije, interneta ter telefonije. Na lastne oči se prepričaj, kako intuitivna je AmisTV, kako enostavno je vzpostaviti domače brezžično omrežje in kako uporabna je mobilna MobiaTV na različnih pametnih napravah.

Obišči nas!

Seznam ostalih prodajnih mest >

Produkcija: ZADRGA