Vedno samo tvoja

Vedno samo tvoja

Odlična uporabniška izkušnja.

Sodoben in pregleden  vmesnik. Popolnoma varna in zanesljiva. Preproste funkcije in enostavna uporaba.

Spoznaj Amisovo Spletno pošto >

Priročna in edinstvena

Pošto lahko varno in enostavno uporabljaš kjerkoli, doma ali pa ko dostopaš preko tujih računalnikov ali drugih pametnih naprav.  

Vse kar potrebuješ je le dostop do interneta, in že lahko dostopaš do svojih poštnih predalov in prebiraš svojo pošto s pomočjo brskalnika povsod po svetu.

S sodobnim in preglednim uporabniških vmesnikom lahko pregleduješ, urejaš in sortiraš svojo pošto hitro in enostavno.

6 e-Poštnih vzdevkov ali »aliasov« - je že vključenih brezplačno za večjo možnost edinstvenega in samo tvojega - personaliziranega mail naslova.


Varna pošta

Osebni računalniki se z virusi in črvi najpogosteje okužijo prav preko elektronske pošte. Virus lahko povzroči brisanje tvojih podatkov ali celo omogoči vdor v tvoj računalnik nepooblaščenim osebam. Izguba podatkov ali kraja zaupnih podatkov lahko povzroči nepopravljivo škodo, zato se je potrebno primerno zavarovati.

In ker je bolje preprečevati kot zdraviti - je ob naročilu našega širokopasovnega dostopa v internet, storitev Varna pošta vključena brezplačno!

Sistem varne pošte prestreže okužena sporočila, še preden prispejo na tvoj računalnik. Na enak način je zaščitena tudi vsa pošta, ki jo pošiljaš. Za uporabo storitve Varna pošta niso potrebne dodatne investicije v strojno in programsko opremo, saj tvoj elektronski naslov v sistem vključimo že mi v Amisu.

V kolikor pa je tvoj računalnik že okužen z virusom ali črvom, ti nudimo kakovostno in cenovno prijazno odstranjevanje virusov.


Produkcija: ZADRGA