AmisTV
Popolna izkušnja

Samo ena TV zagotavlja popolno uporabniško izkušnjo. Prva televizija, ki sledi tvoji intuiciji.

Premišljena in enostavna navigacija. Izvrstne vsebine. Odlične funkcije in TV-aplikacije za še več razvedrila.

Spoznaj Amis Televizijo.

Kaj lahko
GLEDAM?

Kaj lahkoGLEDAM?
 • TV

  Več kot 250 TV kanalov. Odlične žanrske skupine in tematski paketi. Vrhunski ekskluzivni programi. Pestre programske TV sheme.

  Razišči
 • Tematski paketi

  Kaj ti pošteno požene kri po žilah? Kaj je ta trenutek ‚in‘? Ob katerih vsebinah se naši najmlajši najbolj razvedrijo? Ne omejuj se, sam izberi, katere programe bi rad imel vklopljene in glej to, kar tvoje gospodinjstvo želi.

  Razišči
 • Ekskluzivni kanali

  Bodi korak pred ostalimi, oglej si edinstvene oddaje prej kot ostali. HBO - ekskluzivno za premiere Hollywooda. Prek 70 TV kanalov sosednjih držav. Programi visoke HD ločljivosti. Filmske klasike na Cinemaxu.

  Razišči
 • Časovni preskok

  Ogled TV oddaj za 7-dni nazaj. Vodilna TV storitev v Sloveniji. Vključuje Zamujeno 7 dni, Pavzo in Na začetek.

  Razišči
 • Video katalogi

  Svet najboljših videotek. Najnovejše TV nanizanke, filmski hiti in vrhunske oddaje. Odlično razvedrilo, kadarkoli. Video na zahtevo.

  Razišči
 • Amis Arena

  Nadgradi svojo televizijo v pametno TV. Poveži jo z računalnikom in si na TV oglej svoje zbirke filmov, slik in glasbe. Dodaj nove vsebine in sveže vire informacij. Aktiviraj koristne aplikacije.

  Razišči

Kaj DOBIM,
kako DELUJE?

Kaj DOBIM,kako DELUJE?

Prva TV
po TVOJI meri!

Prva TVpo TVOJI meri!

Novosti v ponudbi AmisTV - CineStar TV Premiere

V programsko shemo na AmisTV smo dodali odlični CineStar TV Premiere, tudi v HD različici. Preveri programsko mesto 19 in 20.

Ne zamudite najnovejše serije Tiran na FOXu

Tiran je drama, ki vas bo potegnila v vrtinec spletk, pravil in politike diktatorske družine v od vojne razdejani državi in vas odnesla na stičišče prepričanj vzhoda in zahoda. Napeto bo na kanalu 9.

Poznaš čare Časovnega preskoka?

Dandanes nam vsem primanjkuje časa in kaj je lepšega, če si lahko ogledaš zamujeno oddajo (recimo kuharsko), ko imaš čas.
Produkcija: ZADRGA